Tweedehands opleggers te koop / te huur

Managing Mobility

Op zoek naar een betrouwbare tweedehands oplegger voor uw bedrijf? Hier bent u op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan hoogwaardige tweedehands opleggers.

Ze zijn geïnspecteerd, onderhouden en verkeren in topconditie. Of u nu op zoek bent naar een zeiloplegger, een kastoplegger of een koelwagen, wij hebben de perfecte en betaalbare oplegger voor uw bedrijf.

Daarnaast bieden wij ook flexibele financieringsopties aan die kunnen worden aangepast aan uw budget en betalingsvoorkeuren.

We begrijpen dat de aankoop van een tweedehands oplegger een belangrijke investering is voor uw bedrijf. Daarom werken wij samen met u om ervoor te zorgen dat u de juiste oplegger kiest die past bij uw behoeften en budget. 

Kies vandaag nog voor een betrouwbare tweedehands oplegger van ons en maak uw bedrijf klaar voor succes! Neem contact met ons op 02 452 72 82 of info@miers.be voor meer informatie en ontdek ons assortiment aan tweedehands opleggers 

Miers - UITGEBREIDE KEUZE

UITGEBREIDE KEUZE

Wij staan voor u klaar voor advies, service en financiering op maat voor elk type voertuig. Wij bieden renting- en financiering formules voor evenals aankoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen. 

Miers - MAAK EEN TESTRIT

MAAK EEN TESTRIT

Een tweedehandswagen kopen heeft tal van voordelen. U kunt kiezen uit een ruim aanbod en kunt steeds een testrit maken met het gekozen voertuig. Bovendien is de wagen snel beschikbaar en voorzien van alle officiële boorddocumenten. Kom dus zeker eens langs om ons aanbod tweedehandsvoertuigen te bekijken.

Parkeerplaatsen, commerciële ruimtes en bureelruimtes te huur