Onderhoud en herstellingen bij Miers

Your mobility, our passion

Alle onderhoud en herstellingen  aan uw voertuig gebeuren volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Op die manier blijft u uw garantie behouden en kunt u er zeker van zijn dat er enkel kwaliteitsonderdelen gebruikt worden.

Aarzel niet ons te contacteren om een afspraak vast te leggen in onze werkplaats via het contactformulier, via e-mail of telefonisch om met kennis van zaken uw wagen te onderhouden. 

Miers - Onderhoud bij Miers

Onderhoud bij Miers

Onze werkplaatsen zijn uitstekend uitgerust met de meest performante werktuigen en gehanteerd door gecertificeerde, ervaren en bekwame techniekers. Vertrouwt u op het gepaste tijdstip uw wagen aan ons toe, dan moet u zich geen zorgen meer maken over de staat van uw voertuig en de garantie.

Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan altijd voor u klaar.

Miers - Carrosserie-herstellingen volgens richtlijnen Mercedes-Benz

Carrosserie-herstellingen volgens richtlijnen Mercedes-Benz

Uw Mercedes-Benz is een knap staaltje van esthetiek, comfort en veiligheid. Maar wat als hij schade oploopt? De carrosserie van Garage Miers lost dit meteen voor u op. In onze plaatslagerij herstellen onze specialisten uw voertuig op de juiste manier, zodat u snel weer kunt genieten van uw Mercedes.

Na de herstelling krijgt u uw voertuig in perfecte staat terug. Wij controleren tevens nog eens alle veiligheidsvoorzieningen.

ONZE KENNIS EN EXPERTISE staaN ten dienste VAN UW WAGEN.

Erkend Hersteller voor volgende verzekeringsmaatschappijen

Parkeerplaatsen, commerciële ruimtes en bureelruimtes te huur