Onderhoud en herstellingen bij Miers

YOUR MOBILITY, OUR PASSION

Alle herstellingen en onderhoud aan uw voertuig gebeuren volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Op die manier blijft u uw garantie behouden en kunt u er zeker van zijn dat er enkel kwaliteitsonderdelen gebruikt worden.

Aarzel niet ons te contacteren om een afspraak vast te leggen in onze werkplaats via het contactformulier, via e-mail of telefonisch om uw voertuig met een minimaal oponthoud rijklaar te krijgen. Wij helpen u graag verder.

Miers - Onderhoud bij Miers

Onderhoud bij Miers

Een bedrijfsvoertuig moet renderen en daarom dienen alle werken efficiënt en gecombineerd plaats te vinden om de stilstand tot een minimum te beperken. Daarom is het een logische keuze dat u kiest voor de one-stop-shop Miers. U kan bij ons terecht voor alle herstellingen, onderhouden, de ijking van de tachograaf en het nazicht voor de wettelijke voertuigkeuring, inclusief remmentestbank. Tevens is de site ook voorzien van een reinigingsinstallatie. 

Aarzel niet ons te contacteren om te kunnen genieten van al onze diensten. 

 

Miers - Carrosserie Trucks & Trailers

Carrosserie Trucks & Trailers

Bij Miers bent u aan het juiste adres om alle soorten schades aan de carrosserie van uw voertuig te herstellen. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om u een oplossing te bieden in samenspraak met de klant en verzekering. 

Na de herstelling krijgt u uw voertuig in perfecte staat terug. Wij controleren tevens nog eens alle veiligheidsvoorzieningen.

ONZE KENNIS EN EXPERTISE STAAN TEN DIENSTE VAN UW VLOOT.

Erkend Hersteller voor volgende verzekeringsmaatschappijen