Onderhoud en herstellingen bij Miers

YOUR MOBILITY, OUR PASSION

Alle herstellingen en onderhoud aan uw voertuig gebeuren volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Op die manier blijft u uw garantie behouden en kunt u er zeker van zijn dat er enkel kwaliteitsonderdelen gebruikt worden.

Aarzel niet ons te contacteren om een afspraak vast te leggen in onze werkplaats via het contactformulier, via e-mail of telefonisch om gebruik te maken van onze uitstekende services. 

Miers - Onderhoud bij Miers

Onderhoud bij Miers

U wenst de stilstand van uw bestelwagen tot een minimum te beperken? Aan de hand van onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij een regionale referentie op het vlak van het efficiënt en doeltreffend verhelpen van al uw mobiliteitsproblemen.

Dankzij onze bereikbaarheid en flexibiliteit staan wij er om bekend om de stilstand van uw voertuig tot een absoluut minimum te beperken, dus aarzel niet om ons te contacteren. 

 

Miers - Carrosserie Vans

Carrosserie Vans

Bij Miers bent u aan het juiste adres om alle soorten schades aan de carrosserie van uw bestelwagen te herstellen. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om u een oplossing te bieden in samenspraak met de klant en verzekering. 

Na de herstelling krijgt u uw voertuig in perfecte staat terug. Wij controleren tevens nog eens alle veiligheidsvoorzieningen.

ONZE KENNIS EN EXPERTISE STAAN TEN DIENSTE VAN UW VLOOT.

Erkend Hersteller voor volgende verzekeringsmaatschappijen

Parkeerplaatsen, commerciële ruimtes en bureelruimtes te huur